این محصول کاربردی از چهار نوع دانه کامل فلفل سفید ،سیاه،سبز ،قرمز تشکیل شده است
کاربرد ادویه چهار رنگ
این ادویه در ظرف مخصوص با درب آسیابی بوده که با چرخش درب قوطی دانه های فلفل اسیاب میشوند. در همه ی غذا ها موقع سرو میتوان از این ادویه خاص و پر طرفدار استفاده کرد
این ادویه خواستگاه اروپایی دارد ، رسپی بسیار جذاب آن مخصوص مرینیت گوشت سفید و میگو و ماهی کاربرد داشته ولی به دلیل پر خاصیت و متفاوت بودن این ادویه با مشورت دکتر طب سنتی ترکیبات مفید تری مثل پونه کوهی و اویشن شیراز را به آن افزودیم و طعمی جذاب تر خلق شد تا پونه و اویشن در زمره ادویه جات کاربردی روزانه ما بگنجد و هر روز از خواص بی نظیرش بهره ببریم.
پیاز از جمله سبزیجات و یا صیفی جات خوراکی می باشد و دارای سه نوع زرد ، سفید و قرمز است.
همچنین مصرف پیاز به علت ارزش غذایی و خواص درمانی اش برای سلامتی انسان مفید می باشد، به همین دلیل در غذاهای بسیار زیادی از پیاز و یا پودر پیاز مورد استفاده می گردد.
این ادویه معمولا از خشک کردن پیاز سفید و یا زرد تهیه می شود.
کاربرد
این محصول در انواع خورش و سوپ باعث ایجاد لعاب و جاافتادن آن میشود همچنین در تمام کوکو ها ، خوراک هد و یا در تمام غذاهایی پیاز تازه استفاده میشود میتواند به کار برده شود. پیاز خشک مخصوص کسانی است که به پیاز خرد کردن حساسیت دارند یا فرصت کمی برای درست کردن پیاز داغ دارند .
پودر گوجه فرنگی عرضه شده در فروشگاه خانه پاپریکا ، با طعمی خاص و کیفیتی مرغوب تهیه شده از بهترین گوجه فرنگی های کشت شده در سطح کشور است که طی فرآیندی کاملا بهداشتی، تهیه و تولید شده است.
این محصول کاملا 100٪ گوجه فرنگی خالص و طبیعی است.
پودر گوجه فرنگی خشک شده یک چاشنی بسیار قوی برای تهیه انواع خورش، سوپ و سس است و می تواند بهترین جایگزین برای رب گوجه باشد.
کاربرد پودر گوجه
برای تمام غذاهایی که از گوجه تازه یا رب استفاده میشود میتوان پودر گوجه اضافه کنید. انواع خورش، املت، سوپ ها، خوراک ها ،پاستا،ماکارونی و لازانیا و....
پاپریکای تهیه شده توسط این مجموعه با رعایت اصول استاندارد در خشک کردن محصول و همچنین بسته بندی اصولی در ظروف مخصوص ادویه های صادراتی ؛ که جاذب رطوبت و قابل نگهداری در یخچال و فریزر میباشد , تولید میشود و ادویه شما را تا یک سال سالم و بدون تغییر نگه میدارد.
کاربرد
این ادویه جذاب در پخت مرغ مجلسی، انواع ماکارونی، پاستا و لازانیا، انواع استیک و جوجه کباب، انواع ساندویچ و فست فود ، انواع سوپ و... کاربرد دارد.
یادتان باشد این محصول قابلیت سرخ شدن ندارد و در روغن به تنهایی سریعا میسوزد.
پاپریکا نوعی ادویه است که از آسیاب فلفل خشک شده (به عنوان مثال فلفل دلمهای، فلفل تند) تهیه میشود.
در بسیاری از زبانهای اروپایی، پاپریکا به خود کلمه فلفل (دلمه) اشاره میکند.
این ادویه برای افزودن رنگ، طعم و عطر در بسیاری از غذاها مورد استفاده قرار میگیرد.
کاربرد
در انواع فست فود، طبخ انواع مرغ و ماهی ، انواع خورش ها و خوراک ها، انواع سوپ و آش ها، انواع کوکو ها ، کتلت و تقریبا برای تمام غذاهای سنتی و مدرن کاربرد دارد
ادویه مرغ شیرین یک طعم جسورانه و یک ترکیب متنوع و جذاب برای طعم دار کردن گوشت مرغ است.
ادویه مرغ شیرین عرضه شده در فروشگاه خانه پاپریکا ، ادویه ای خاص با ترکیبی منحصر به فرد و طعمی عالی جهت استفاده در مرغ کبابی، مرغ گریل و حتی خوراک یا خورش مرغ است.
این ادویه که مخلوطی از ادویه های مختلف آسیاب شده است، با توجه به ذائقه ایرانی و طعم نهایی و مطلوب تهیه و تولید شده است.
این ادویه که ترکیبی از دیگر طعم هاست، دارای طعمی شیرین و کمی دودی اما جالب است.
شکر قهوه ای موجود در این ادویه نیز سبب کاراملی شدن مرغ می شود.
تمامی پیتزاها، اسنکها، ساندویچ ها، لازانیا، پاستا، چاشنی عالی برای ذرت مکزیکی، چاشنی عالی برای انواع سس و سالاد، مرینیت جوجه کباب و استیک، انواع بورانی
ادویه مخصوص از ترکیب بیش از بیست نوع چاشنی و ادویه پرطرفدار بدست امده است.
از زنجبیل و خسرودار گرفته تا لیمو عمانی و زردچوبه و فلفل سیاه.ترکیب آن به نوعی است که میتواند در تمام غذاها استفاده شود و نوعی ادویه ی همه کاره به حساب می آید
موارد استفاده
انواع خورش ها، خوراک ها، سوپ ها، املت ها و کوکو ها استفاده میشود.
این ادویه مخصوص غذاهای ایرانی و سنتی است و بهتر است در فست فودها و همچنین طبخ ماهی استفاده نشود.
بسیاری از مردم به دنبال راهی برای خوش طعم کردن اغذیه خود هستند زیرا طعم خوش غذا علاوه بر تحریک اشتها، برای افرادی که کمبود وزن دارند و افراد بی اشتها، بسیار مفید است.
اگر عاشق غذاهای پر عطر و طعم هستید و اصولا از ادویه های متفاوت در انواع خوراک هایتان استفاده میکنید، پیشنهاد ما برای معطر کردن پلوهایتان، ادویه پلویی خانه پاپریکا است.
از این ادویه برای طعم دار کردن خوشت قیمه و بادمجان استفاده می شود.
راز یک خورش قیمه خوشمزه یک ادویه خوشمزه است.
کاربرد ادویه قیمه
این ادویه برای خورش قیمه بر اساس ذائقه ایرانی طراحی شده است و یک ادویه کامل به حساب میاد یعنی نیاز به استفاده هیچ ادویه دیگری ندارد و فقط نمک اضافه کنید.شما ادویه ای را انتخاب کردید که از نظر طبع سردی خورش قیمه را اصلاح میکند و به خاطر پودر گوجه و پودر پیاز خورش قیمه را جا افتاده و لعاب دار میکند. پودر هل و پودر دارچین باعث خوش عطری خورش شما میگردد
یک ادویه کامل که دو هدف را دنبال میکندهدف اول: برطرف کردن طبیعت سرد ماهی (مطابق استاندارد های طب سنتی)هدف دوم: خوش عطر و طعم کردن ماهی برای طبخ(هنر آشپزی)